0RM0.00

No products in the cart.

Vitamin C Supplement Paling Best Di Malaysia

Untuk yang sedang mencari produk untuk meningkatkan sistem imunisasi, pengambilan supplement vitamin c boleh membantu. Vitamin C merupakan vitamin penting dengan pelbagai manfaat. Jika anda sedang mengalami demam atau selesema vitamin C juga mampu mengurangkan simptom & cepat sembuh.

Terdapat pelbagai jenama supplement vitamin C, samada untuk dewasa atau kanak-kanak. Daripada pelbagai jenama vitamin C, kami listkan beberapa jenama yang senang famous di irfa.com. Senarai vitamin C yang agak famous & senang di dapati di Malaysia ialah :

  1. Redoxon Double Action Vitamin C Effervescent

Mengandungi 1000mg of Vitamin C & 10mg of Zinc

Senang larut dalam air.

Booster sistem imunisasi anda.

Vitamin C redoxon effervescent adalah supplement vitamin yang agak popular di Malaysia. Ia datang dalam bentuk tablet effervescent (mudah larut). Ciri ciri ini amat sesuai untuk mereka yang tidak suka telan ubat dalam bentuk pil atau tablet.

Dalam setiap biji redoxon effervescen ada vitamin C 1000mg dan Zinc. Kandungan yang amat berkesan untuk menguatkan sistem imunisasi anda. Ditambah pula dengan rasa oren yang sedap, anda perlu cuba redoxon vitamin C.

2. Cebion vitamin C 1000mg

Cebion vitamin C 1000mg perisa oren.

1000mg of vitamin C + calcium
Meningkatkan sistem immunisasi, kesihatan kulit & tulang
Perisa oren yang menyegarkan.

1000mg of vitamin C + calcium
Meningkatkan sistem immunisasi, kesihatan kulit & tulang
Perisa oren yang menyegarkan.

Dengan perisa oren yang menyegarkan, cebion vitamin C pastinya dapat memberikan kenikmatan untuk anda. Seperti redoxon vitamin C, cebion vitamin C juga datang dalam formulasi tablet effervescent yang boleh larut dalam air dalam beberapa minit sahaja.

3. 21st century vitamin C 1000mg – terdapat pelbagai variasi vitamin C dari jenama 21st century seperti :

21st century vit C 1000 mg chewable tablet oren .

21st century vitamin C 1000 mg prolong release

21st century vitamin C 1000mg acid free vitamin C

4. Pahang vitamin C 1000mg

Agak popular di kalangan wanita yang inginkan kulit yang licin & sihat. Pahang vit C 1000 mg adalah pilihan terbaik untuk mereka yang inginkan supplement tambahan yang agak berpatutan.

Pahang pharmacy vitamin C 1000 mg

Harga agak berpatutan. 100 biji vitamin C untuk setiap botol.

en_USEnglish