Penjagaan Bayi

Fluimucil A 100MG Ubat Pecah Kahak Kanak Kanak

Pecahkan dan keluarkan kahak yang melekat dengan Fluimucil A 100mg effervescent granules 30’s. Ubat pecah kahak yang sangat bagus yang boleh melegakan batuk kahak dengan cepat. Setiap granule mencegah jangkitan saluran pernafasa (respiratory infection), termasuk influenza termasuk wabak influenza seperti selsema, batuk, dan sakit tekak.

Ubat Fluimucil A 100mg

Apa yang fluimucil A 100mg lakukan adalah memecahkan dan cairkan kahak mucus memudahkan untuk singkirkan yang memberi kelegaan pada paru paru. Bernafas dengan mudah dengan fluimucil A. Fluimucil adalah agen mucolytic (cair kahak) yang membantu menyingkirkan mukus yang menghalang saluran pernafasan semasa batuk. Bukan saja untuk melegakan kahak, Fluimucil A juga bagus untuk meningkatkan sistem immunisasi dengan bahan aktif N-Acetylcysteine, terutamanya dalam melawan flu virus. Fluimucil A selamat untuk kanak kanak 2 tahun ke atas.

Kebaikan Ubat Fluimucil A 100mg :

  • Pecahkan struktur mucus dengan cepat yang memberikan kelegaan tekak.
  • Melegakan jangkitan paru paru secara berkesan.
  • Mengatasi penyakit bermusim seperti selesema, batuk, sakit tekak.
  • Memberi kelegaan cepat dari batuk yang berlendir.

Keluaran Switzerland

DOS & Cara guna Fluimucil A 100 mg :
Larutkan 1 sachet fluimucil A ke dalam 1 gelas air (30-50ml air) dan diambil 2 kali sehari. Disarankan untuk tidak mencampurkan fluimucil A dengan ubat ubat lain.

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *